Incantat de cunostinta

Povestea noastra incepe in 2010. Nu povestea de iubire ci aceea de prietenie pentru ca la momentul respectiv amandoi eram cuplati cu altcineva. Ne-am mai vazut la intalniri cu prietenii si am inceput sa ne cunoastem si sa descoperim atat pasiuni comune cat si aceleasi ideologii legate de familie, copii, calatorii si aproape orice altceva. “Cu timpul ma indragosteam de ea, dar eram prieteni si ea parea sa nu ma vada altfel desi am incercat subtilitati care sa-i dea de inteles ca eu imi doresc mai mult.”

Inceputul

La mai mult de 2 ani de cand ne-am cunoscut destinul ne aduce impreuna in aceeasi camera de hotel pentru o saptamana de ski in Bansko. Eram prieteni foarte buni iar aceasta ocazie ne-a dat mai mult timp de petrecut impreuna si de experiementat viata in doi, zi de zi. Si ne-a placut… am decis sa fim impreuna, unul pentru celalalt. A fost un inceput timid, cu multa emotie, multe intrebari dar mari sperante in acelasi timp. Nu a trecut mult timp pana ne-am mutat impreuna si am inceput sa ne planuim plecarea in alta tara ….

Vrei sa…. ?

La fix un an de cand am decis sa fim impreuna ne aflam in acelasi hotel, in aceeasi vacanta la ski. Cristi se pune in genunchi si scoate un inel si o intrebare. Raspunsul cred ca este evident, dar va mai spun un secret: Acesta va fi doar primul din cele 3 inele de logodna pe care Alexandra le va primi pana la nunta 😉 Intre timp ne mutam in Anglia si incepem un nou capitol din cartea noastra “Cristi si Alexandra”.

Wedding day

4 ani si 3 inele mai tarziu, ajungem in sfarsit in 2017 la momentul mult asteptat: nunta! Ne-a luat 2 ani sa o planuim, stabilind fiecare mic detaliu pentru ca totul sa fie perfect. Va asteptam sa sarbatorim impreuna inceputul nostru ca sot si sotie ….